Talen nl/en
 • Kololo Game Reserve on Facebook
 • Kololo Game Reserve on Youtube
 • Kololo Game Reserve on Instagram
 • Kololo Game Reserve on Trip Advisor
Boek nu
direct online
je verblijf!
Boek nu

Algemene Voorwaarden

Bank en Bedrijfsgegevens

Rekeninghouder: YTJ Beheer BV South Africa Brauche Office Inc. in the Netherlands t/a Kololo Game Reserve
Bank naam: FNB
Branch: Modimolle
Branch code: 260247
Rekeningnummer: 62068555443
Swift code: FIRNZAJJ
VAT nummer: 4220213765
Business Reg nummer: 2004/018470/10

Betalingsvoorwaarden

U kunt uw boeking zowel met creditcard als via een overboeking betalen (ook bij boeking via het nightsbridge systeem op onze website). Indien uw boeking via onze lodge loopt ontvangt u bij de voorlopige boekingsbevestiging onze bankgegevens waarmee u het geld over kunt maken. Indien u met creditcard wilt betalen stuurt de lodge u een creditcard autorisatie formulier betalingslink toe. Gelieve uw reserveringsnummer en de naam te vermelden bij de betaling.

U kunt op Kololo zowel cash ( Alleen Zuid-Afrikaanse Rand, geen Dollars en Euro’s), met pinpas (Pinpas dient wel geactiveerd te zijn voor wereld) als met creditcard betalen. We accepteren op Kololo alleen Visa en Mastercard. In het nabijgelegen dorpje Vaalwater (30 km) is een geldautomaat waar u met uw Europese pinpas kunt pinnen.

Alle tarieven zijn genoteerd in Zuid-Afrikaanse Randen en inclusief BTW.

Aanbetaling

 • Om uw boeking te bevestigen is een aanbetaling van 50% van de totale kosten vereist binnen 7 dagen na de datum waarop de boeking is gemaakt.
 • De betaling dient uiterlijk 30 kalenderdagen voor aankomst volledig te zijn voldaan.
 • Het niet naleven van deze betalingsverplichting leidt tot annulering van de boeking en het verlies van alle reeds betaalde bedragen.
 • Vermeld het folionummer en de achternaam van de reservering als referentie stuur een betalingsbewijs naar info@kololo.co.za ter bevestiging

Annuleringsvoorwaarden

Alle annuleringen moeten schriftelijk worden ingediend bij Kololo per e-mail: info@kololo.co.za. Voor annuleringen en wijzigingen gelden de volgende voorwaarden:

 • Annulering meer dan 30 dagen vóór de aankomstdatum resulteert in de annulering van uw boeking en het verlies van alle reeds betaalde bedragen, inclusief de aanbetaling.
 • Annulering van minder dan 30 kalenderdagen voor aankomst resulteert in de annulering van uw boeking en het verlies van alle reeds betaalde bedragen, inclusief de aanbetaling. U blijft echter aansprakelijk voor het volledige bedrag van de boeking.

Standaardvoorwaarden

 • Tarieven zijn genoteerd in Zuid-Afrikaanse Rand (ZAR) en zijn inclusief 15% btw.
 • Kololo Game Reserve behoudt zich het recht de vermelde tarieven te wijzigen indien er een wijziging in het BTW percentage is of enige andere heffing, belasting of heffing te betalen door Kololo Game Reserve of in het geval van de devaluatie van de SA Rand.
 • De tarieven zijn genoteerd in Zuid-Afrikaanse Rand (ZAR) per persoon per nacht (tenzij anders aangegeven).

Check-in / Check-out

Checkin: vanaf 14:00 tot 20:00 uur op de dag van aankomst. Late check-in tot 20:00 mogelijk mits vooraf besproken met de lodge.
Check-out: voor 10:00 uur op de dag van vertrek.

Beschikbaarheid & boeken

Bekijk de beschikbaarheid en boek uw verblijf bij Kololo Game Reserve

Online boeken