Talen nl/en
  • Kololo Game Reserve on Facebook
  • Kololo Game Reserve on Youtube
  • Kololo Game Reserve on Instagram
  • Kololo Game Reserve on Trip Advisor
Boek nu
direct online
je verblijf!
Boek nu
activiteit

Big Five safari Welgevonden (3 uur)

Welgevonden Game Drive
Welgevonden Game Drive
Lion
Welgevonden Game Drive
Rhino
Lion
Informatie

Big Five Game Drive in Welgevonden Game Reserve (3 uur)

Met een open safariauto gaat u het reservaat in, waarbij uw ranger ook uw chauffeur is. Hij/zij vertelt u alles over het reservaat, de dieren, bomen en planten en andere interessante weetjes. Welgevonden heeft savannes, rivieren en meertjes en bergachtige landschappen. Onderweg wordt er op een veilige plek gestopt voor een drankje en een snack.

Deze game drive duurt drie uur; we vertrekken in de vroege ochtend (tussen 06.00 en 07.00 uur) of middag (tussen 15.00 en 16.00 uur). De night drive vertrekt rond 20:00 uur na het diner.

Safari in Welgevonden

Vanaf Kololo Game Reserve nemen we u mee op safari, via onze privétoegang naar Welgevonden Game Reserve, voor een Big Five Game Drive. U rijdt in een open safariauto (met dak) het reservaat in, waarbij de ervaren, gekwalificeerde ranger ook uw chauffeur is, die u alles vertelt over het reservaat, de dieren, bomen en planten. In Welgevonden ziet u de Big Five en een grote variatie aan ander Afrikaans wild en vogels. U gaat naar het zuidelijk deel van Welgevonden waar u veel grazende dieren tegenkomt, waaronder, met een beetje geluk, een overvloed aan olifanten. Ook heeft u een goede kans op het spotten van leeuwen en cheetahs. Het gebied bestaat uit savannen, rivieren, meertjes en bergachtige landschappen. Onderweg stoppen we op een mooie en veilige plek voor een drankje en een snack. Met een beetje geluk ziet u dan de zeldzame, prachtige Blauwe Kraanvogel.

- 1x activiteit inbegrepen bij halfpension, keuze uit een aantal activiteiten - Aanvullende Welgevonden Game Drive (3 uur): R 525,- p.p. (Onder voorbehoud van beschikbaarheid) - Minimaal 2 personen
R 525 p.p.