Talen nl/en
  • Kololo Game Reserve on Facebook
  • Kololo Game Reserve on Youtube
  • Kololo Game Reserve on Instagram
  • Kololo Game Reserve on Trip Advisor
Boek nu
direct online
je verblijf!
Boek nu
activiteit

Big Five Safari Welgevonden (6 uur)

Welgevonden Game Drive
Elephant
Welgevonden Game Drive
Game Drive Welgevonden
Informatie

Big Five Game Drive in Welgevonden Game Reserve (6 uur)

’s Morgens vroeg (vertrek tussen 6.00 en 7.00 uur) trekt u er in een open safariauto op uit, om samen met uw ranger/chauffeur het Welgevonden reservaat te ontdekken. De uitzichten die u wachten zijn onvergetelijk. Net als de ontmoetingen met een verscheidenheid aan dieren, op het land, in de bomen, in het water en in de lucht.

Deze ongeveer zes uur durende game drive vertrekt alleen ’s morgens. Uw ranger/chauffeur stopt tweemaal op een veilige plek, eenmaal voor koffie, thee en een licht ontbijt en een keer voor een lichte lunch.

Het noordelijke deel van Welgevonden

U wordt gereden in een open safariauto (met dak) door een ervaren, gekwalificeerde ranger die dit gebied op zijn duimpje kent. We vertrekken vanaf de Kololoreceptie en nemen dan onze privétoegang naar het reservaat. Daar start de tocht door het noordelijke deel van Welgevonden Game Reserve. Al snel wordt u overrompeld door de grote variëteit aan dieren, vogels, bomen en planten en de indrukwekkende uitzichten. De landschappen blijven u tijdens deze tocht verbazen door hun variatie.

Het noordelijke leefgebied van het reservaat verschilt van het zuidelijke deel; het is bergachtiger en er staan veel meer bomen. Dit betekent dat u hier andere soorten dieren en vogels kunt zien.  De kans om olifanten en het mysterieuze luipaard te zien is groter in dit deel van Welgevonden. De verschillende valleien bieden uitstekende kansen om Rock Dassies en de Kololo, ofwel de Klipspringer, (Kololo is Sotho voor Klipspringer) te spotten, maar bieden ook een prachtig uitzicht van bovenaf op de bergen en valleien. Verschillende rivieren lopen door de valleien die de ideale leefomgeving vormen voor de Waterbuck en met een beetje geluk kunt u olifanten zien, die een lekker (modder) bad nemen.

- Minimaal 2 personen - Onder voorbehoud van beschikbaarheid (seizoensgebonden)
R 910,- p.p.